Bodycare

Kod Produk: PB01
Nama Produk: D’ T™
Kuantiti: 15 sachet
Harga: RM120.00

Detoxeternity™ D’ T™ (KKM163/S/25JLD 88) adalah pemakanan tambahan yang diformulasikan kaya dengan serat dan berfungsi sebagai penyah toksin dan juga memperbaiki sistem pada usus. Dengan adanya kombinasi bahan-bahan berikut, ianya dapat menyempurnakan proses pencernaan juga menguatkan dan merangsang pertumbuhan bakteria bifido didalam usus bagi tujuan proses pembersihan dan penyingkiran toksin.

Bahan yang terdapat didalam eternity™ D’ T™ adalah enzim dimana tubuh badan manusia menghasilkan 20 jenis enzim pencernaan yang digunakan untuk menghadamkan makanan supaya mudah diserap oleh badan. Pada masa kini, amat susah untuk kita mendapatkan enzim yang mencukupi di dalam hidangan harian kita. Apabila usia semakin meningkat, penghasilan enzim juga akan menjadi berkurangan. Proses pencernaan yang tidak sempurna akan menyebabkan lebihan makanan terkumpul didalam usus.

Antara bahan lain yang terdapat dalam eternity™ D’ T™ adalah spirulina yang merupakan alga laut dan sumber nutrisi yang boleh membekalkan tenaga yang berpanjangan.


Kod Produk: PB02
Nama Produk: BREAST LIFTING FIRMING CREAM
Saiz: 30ml
Harga: RM98.00

eternity™ BREAST LIFTING FIRMING CREAM (NOT1003032767K) diformulasikan khasdengan ekstrak Commiphora mukul dan ekstrak akar Pueraria Mirifica, dimana bahan tersebut dipercayai dapat menegangkan dan merapikan payudara. Ia dapat memberikan payudara kelihatan begitu cantik dan rapi selepas urutan. Penggunaan yang berterusan dapat menghasilkan sel kulit yang baru dimana ia memberikan kelembutan, kelicinan dan kecantikan pada payudara.

Ianya juga diketahui dapat memberikan beberapa kebaikan-kebaikan kepada pengguna seperti dibawah:

* Memberikan kesan “silicone-like” pada payudara
* Dicipta khas menggunakan teknolgi formulasi kosmetikal terkini
* Menegangkan dan merapikan payudara dalam masa yang singkat
* Penggunaan dalam jangkamasa panjang dapat membesarkan payudara selepas beberapa minggu
* Membantu membesarkan saiz payudara melalui mekanisma hormon.

Bahan-bahan utama

* Commipheroline – ekstrak Commiphora mukul resin dan Caprilic/Capric/Triglyceride
* Ekstrak akar Pueraria Mirifica
* Esktrak Centella Asiatica Extract
* Collagen mudah larut

Kod Produk: PB02
Nama Produk: X’ T™
Kuantiti: 15 sachet
Harga: RM110.00

eternity™ X’ T™ (KKM163/S/25JLD.84) merupakan makanan nutrisi tambahan yang dirumus secara istimewa untuk membantu mengurangkan berat badan. Ia mengandungi bahan semulajadi Protein soya, L-Carnitine dan Garnicia (Indo).

Bahan yang terdapat dalam eternity™ X’ T™ adalah L-Carnitine yang merupakan asid amino yang boleh diperolehi daripada diet makanan dan juga dihasilkan sendiri oleh badan. Fungsi utama L-Carnitine ialah untuk mengangkat asid lemak daripada tempat simpanannya ditisu adipos menerusi membrane sel ke mitokondria yang merupakan tempat bagi penghasilan tenaga.

Antara bahan lain yang terdapat dalam eternity™ X’ T™ adalah Garnicia (Indo) yang merupakan sejenis buah eksotik yang berasal dari Indonesia. Pitonutrian utama yang ditemui didalamnya adalah asid hidrositrik. Asid ini didapati bertindak dengan cara menghalang pembentukanasid lemak seterusnya mengurangkan selera makan. Ianya juga menghalang tindakan enzim didalam hati yang dipanggil (ATP) citrate lyase yang bertanggungjawab menukar karbohidrat kepada lemak.

Advertisements

One Response to Bodycare

  1. Pingback: Mengenai Eternity™ « Eternity™

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: