Beautycare

Kod Produk : PM01
Nama Produk: ANTI AGEING SERIES
Harga: RM79.00
Kod Produk: PM02

Anti ageing

eternity™ ANTI AGEING SERIES (NOT100303270K) Nano Technology From Switzerland (Contains Coenzyme Q10 From Switzerland)

DEEP FACIAL CLEANSER™ (NOT100303270K)
Pembersih berasaskan Gel Ph5.5 yang dirumus dengan baik dan kaya dengan Coenzyme Q10 dalam bentuk Nanoemulsion. Dengan kombinasi bahan-bahan pembersih yang lembut, ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit. Ia secara lembut membersihkan dan menghilangkan sel-sel yang mati tanpa mengeringkan kulit anda. Menjadikan kulit anda kelihatan segar, bersih, lembut dan semulajadi.

TINTED DAY CREAM SPF15™
eternity TITNTED DAY CREAM SPF15 menawarkan pelbagai kelebihan kepada kulit dengan menghasilkan Perlindungan Menyeluruh Spektrum UVA/UVB dengan Tona warna kulit yang dapat memberikan kelembapan kepada kulit selama 24 jam. Dengan kombinasi Vitamin E, ia juga dapat melindungi kulit yang kelihatan berusia dan menjadikan kulit anda sentiasa lembut dan sihat.

WHITENING NIGHT CREAM™
eternity WHITENING NIGHT CREAM diformulasikan khas dengan bahan-bahan unik teknologi Nano – Coenzyme Q10 dari Switzerland untuk mengekalkan kematangan kulit sepanjang malam. Ia juga melindungi kulit daripada kedutan dan mencegah daripada kelihatan berusia. Kombinasi ekstrak 4 tumbuhan botanikal seperti Saxifraga Sarmentosa, Ekstrak Vitis Vinifera (Anggur), ekstrak akar Morus Bombycis dan ekstrak akar Scultellaria Baicalensis yang dapat membantu mencerahkan tona kulit sekaligus menjadikan ia kelihatan licin dan menyerlah.
Saiz: 50ml, 8ml dan 8ml

Kod Produk: PM02
Nama Produk: FACE LIFTING WHITENING CREAM™
Saiz: 15ml
Harga: RM79.00

Facelift

eternity™ FACE LIFTING WHITENING CREAM (NOT100303270K). Diformulasikan khas dengan bahan-bahan unik teknologi Nano – Coenzyme Q10 dari Switzerland untuk mengekalkan kematangan kulit sepanjang malam. Ia juga melindungi kulit daripada kedutan dan mencegah daripada kelihatan berusia. Kombinasi ekstrak 4 tumbuhan botanikal seperti Saxifraga Sarmentosa, Ekstrak Vitis Vinifera (Anggur), ekstrak akar Morus Bombycis dan ekstrak akar Scultellaria Baicalensis yang dapat membantu mencerahkan tona kulit sekaligus menjadikan ia kelihatan licin dan menyerlah.

Advertisements

One Response to Beautycare

  1. Pingback: Mengenai Eternity™ « Eternity™

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: